A látogatók részvételi díja:

- MEGHOSSZABBÍTVA: Early bird jegyek november 6-ig 35 000 Ft+ÁFA

- November 7-től 39 500 Ft+ÁFA

A látogatói díj tartalmazza az Expón és az előadásokon való részvételt, a helyszínen felszolgált frissítőket, péksüteményt és a meleg étkezést (mely a számlán külön tételként kerül feltüntetésre).

Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Ügyeljen arra, hogy e-mail címét pontosan adja meg!

Miért érdemes részt venni rendezvényünkön?

Egész napos szakmai rendezvény neves szakmai előadókkal!

Egyedülálló módon, kifejezetten a munkaidő, pihenőidő témájára épül, fókuszálva a munkaidőkeret és a munkaidő-nyilvántartás szabályaira!

Kiváló lehetőség az optimális munkaidő-gazdálkodást támogató alkalmazások fejlesztőivel, forgalmazóival való személyes találkozásra, a kiállítók termékeinek megismerésére!

Kedvezmények *

A résztvevő adatai

Résztvevő 1

Résztvevő 2

Számlázás és cégadatok

Céges kapcsolattartó

Fizetési feltételek: Vállalom, hogy a részvételi díjat a számlán szereplő határidőn belül átutalom a BDO Magyarország HR Személyzeti Tanácsadó Kft. feltüntetett számlaszámára. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésének igazolásával együtt érvényes.

Lemondási feltételek: A részvétel lemondására a rendezvény kezdési időpontja előtt 10 munkanappal, írásban van lehetőség. Ebben az esetben a BDO Magyarország HR Személyzeti Tanácsadó Kft. a befizetett összeget teljes mértékben visszafizeti. Ezen határidő után, de legkésőbb öt munkanappal a rendezvényt megelőzően érkező írásbeli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át térítjük vissza.
Jelen kitöltött és visszaküldött jelentkezési lap megrendelésnek minősül.

Az Adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit megismertem, hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelő a szabályzatban foglaltak szerint kezelje.
 Hozzájárulok, hogy közvetlen megkeresés útján tájékoztassanak jelen rendezvényhez hasonló rendezvényekről, képzésekről (Reklám tv. 6.§-a szerinti opt-in hozzájárulás)
A fenti feltételeket elolvastam és elfogadom
Kérdésem van A kiállítói díj a fent felsoroltakon kívül tartalmazza az egész napos frissítőket és a péksüteményt (mely a számlán külön tételként kerül feltüntetésre).

Miért érdemes kiállítóként részt venni rendezvényünkön?

Vendégeink lesznek olyan HR vezetők, gazdasági vezetők, ügyvezetők, akik érintettek a munkaidő-gazdálkodás témakörében és döntéshozók a munkaidő-gazdálkodást támogató szoftveres és egyéb megoldások tekintetében, így kifejezetten a célcsoport lesz jelen!

Kiváló lehetőség az optimális munkaidő-gazdálkodást támogató alkalmazások felhasználóival, való személyes találkozásra, a termék értékesítésére, népszerűsítésére!

A konferencián interaktív sarkot létesítünk, ahol óránként más-más témakörök kerülnek terítékre, lehetőséget teremtve vendégeinknek és kiállítóinknak a tapasztalatcserére, kötetlen kapcsolatépítésre.

A rendezvény, egyedülálló módon, kifejezetten a munkaidő, pihenőidő témájára épül, fókuszálva a munkaidőkeret, munkaidő-nyilvántartás és az elszámolási időszak szabályaira, így a kiállítói lehetőség mellett releváns elméleti, és hasznos gyakorlati tudást szerezhetnek kiállítóink is!

Jelentkezési űrlap

Csomag

Megjegyzés

Az Adatvédelmi szabályzat rendelkezéseit megismertem, hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelő a szabályzatban foglaltak szerint kezelje.
A fenti feltételeket elolvastam és elfogadom
"Hozzájárulok, hogy közvetlen megkeresés útján tájékoztassanak jelen rendezvényhez hasonló rendezvényekről, képzésekről (Reklám tv. 6.§-a szerinti opt-in hozzájárulás)"
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×